HR Netværk og medlemskab

Viden, dialog, kompetence og Netværk

HR-Net – Viden, dialog, kompetence, netværk

Vores netværk og medlemskaber

HR-Nettet henvender sig til det private og offentlige erhvervsliv samt selvstændige personer der arbejder med HR. Som medlem hos HR-nettet, skaber du optimale betingelser for at være opdateret indenfor dit HR felt, for at blive inspireret, se nye muligheder, ideér og metoder og for at udbygge dit netværk og skabe faglige relationer.

Hos HR-Nettet kan du blive medlem helt uden omkostninger, i et vidensmedlemsskab og få adgang til (særligt udvalgte) HR Nyheder, Interim HR samt til at stille spørgsmål og indgå i debat på HR-Nettets blog mm.

Hvis du ønsker at blive en del af et godt personligt netværk, så skal du kigge på et netværksmedlemsskab.  Her bliver du en del af en lokal netværksgruppe for HR-professionelle i dit lokalområde. Netværksgrupperne består af 8-12 HR-ledere eller professionelle, som mødes 6 gange gange årligt, for at få nye faglige input, erfaringsudveksle og sparre.

I netværksmedlemsskabet, er netværksgrupperne så vidt muligt, sammensat efter virksomheders størrelse, i samme og på tværs af brancher. Grupperne administreres af HR-Nettet, som administrere gruppernes medlemmer samt sikre en årlig plan med 6 fastlagte netværksmøder. HR-Nettet støtter op om grupperne, og det er netværksgrupperne egne medlemmer som på skift er værter således at man som medlem kommer ud og ser flere forskellige virksomheder.

Ønsker du endnu mere af dit netværk, så er Plusmedlemsskabet, måske noget for dig. Her er det altid en af HR-Nettets konsulenter der faciliterer netværksmøderne, og der inviteres 4 gange om året en ekstern indlægsholder som vil give et indspark på et relevant HR-emne. PLUS-grupperne mødes 6 gange årligt og består af 8-12 HR-professionelle der er specifikt matchet, med udgangspunkt i erfaring, position/rolle, arbejdsflade og udfordringer i samme og på tværs af brancher. Ved PLUS-gruppens første møde konsolideres ønsker og ideér om specialiseret fagviden, temaer mm. i en datoplan for året.

PLUS-gruppemøderne faciliteres af HR-Nettet på udvalgte lokale steder eller hvis ønsket, hos netværksmedlemmernes virksomheder, hvor HR-Nettet varetager forplejning, det administrative og det praktiske værtskab imens netværksmedlemmet hos virksomheden stiller lokaler og virksomhedspræsentation til rådighed.

En fordel ved Plusmedlemsskabet er, at du som netværksmedlem kan have specifikke faglige ønsker til tema og emnebaserede gruppesammensætninger, som hvis du fx ønsker at indgå i en nordisk netværksgruppe eller en (Expads). En anden fordel er muligheden for at HR-Nettet arrangerer heldagsworkshops med evt. overnatninger i ind  og udland.

Alle medlemskaber inkluderer adgang til HR-Nettets særligt udvalgte nyheder, at kunne stille spørgsmål og deltage i HR-debatter på bloggen samt HR-Nettets Interim HR.   

Ved netværksmedlemsskabet og netværksmedlemsskabet PLUS betales årligt kontingent, gældende for et års medlemsskab, der kan opsiges uden varsel, dog tilbagebetales kontingenter ikke.

Tilmeld dig – vælg dit medlemsskab her

INTERIM HR

Mangler du interim HR-ressourcer eller er du selv en?

Uanset om du står og mangler en midlertidig HR-ressource eller om du selv ønsker at være en, så se her hvad HR-Net kan gøre.

Kontakt os gerne!

HR-Net.dk

Jernaldermarken 94
4000 Roskilde
Tlf: +45 42732500
Mail: mereinfo@hr-net.dk