HR-Net

Viden, dialog, kompetence og Netværk

HR-Net – Viden, dialog, kompetence, netværk

Lidt om HR-Nettet

Arbejder du med HR og savner du sparring/erfaringsudveksling/videndeling, inspiration/nye input eller et godt sparringsmatch som du kan spejle dig i, i din professionelle dagligdag og faglige udvikling? Så er du havnet på præcis rette sted.

HR-Nettet er en videndeling og netværksplatform der vil sikre rammen omkring dine muligheder for faglig udvikling gennem inspiration og relevante HR-nyheder direkte i din indbakke samt bidrage med netop den sparring og det netværk der er relevant for dig.

HR-Nettet er oprettet i 2019, med intentionen om at ville være Danmarks mest komplette HR Netværks- og videndelingfællesskab for fagpersoner inden for HR, ledelse og rekruttering. HR-Nettet stiller derfor en række af funktioner til rådighed, som tilsammen skal danne rammen omkring den komplette HR Netværks- og videndelingplatform. Hvor ledere og HR-professionelle kan holde sig opdateret, sparre, søge information, stille spørgsmål, indgå i et fagligt fællesskab, erfaringsudveksle og skabe relationer i og på tværs af brancher/erhvervsgrene/erhvervsområder.

HR-nettet bidrager faciliterende hertil, med den mest opdaterede/nyeste og relevante viden indenfor HR, Jura, Løn og skat via nyhedsmail, HR-nettets virtuelle videndelingsplatform, Interim HR samt HR-Nettets HR ERFA netværksgrupper.

Udover HR-Nettets funktioner, som du allerede nu kan benytte dig af i det arbejdsliv, er en række andre funktioner på tegnetbrættet, som løbende vil blive integreret i HR-Nettets videndeling og netværksplatform. Disse vil bl.a. give adgang til test af profil-værktøjer, ….

Vi vil meget gerne fortælle dig mere om dine muligheder hos HR-Net. Send os en e-mail på mereinfo@hr-net.dk . Så kontakter vi dig, med henblik på en uforpligtende samtale om netop dine muligheder som medlem af HR-Net.

 Det vigtige er dine muligheder for at være opdateret, blive inspireret og kunne sparre med netop det netværk du har brug for i dit arbejdsliv og i din faglige udvikling.

INTERIM HR

Mangler du interim HR-ressourcer eller er du selv en?

Uanset om du står og mangler en midlertidig HR-ressource eller om du selv ønsker at være en, så se her hvad HR-Net kan gøre.

Kontakt os gerne!

HR-Net.dk

Jernaldermarken 94
4000 Roskilde
Tlf: +45 42732500
Mail: mereinfo@hr-net.dk